Back to All Events

SOMMERUTSTILLING // SAKKERHUSENE


  • NORSK BERGVERKSMUSEUM 5 Malmveien Kongsberg, Buskerud, 3614 Norway (map)

I samarbeid med Norsk Bergverksmuseum arrangerer Buskerud Kunstsenter for  andre gang sommerutstilling i Sakkerhusene i Saggrenda. Utstillingen representerer kunstbutikken på Buskerud Kunstsenter og viser et rikt utvalg av verk, med fokus på grafikk, maleri, glass, keramikk og smykker, laget av en rekke profesjonelle kunsthåndverkere og billedkunstnere i og utenom Buskerud. Alle arbeidene på utstillingen er til salgs, og kommer i alle størrelser og prisklasser.

Utstillingen varer fra 15. juni til 29.september.

Det selges rett fra vegg, utstillingen (og utstillerne) og vil derfor endres utover sommeren.

NATTBLOMSTRING
Earlier Event: November 14
GOMA
Later Event: June 26
STIPENDUTSTILLINGEN